Waarom deze multivitamine jouw beste vriend is deze herfst en winter

De herfst komt eraan en dat betekent: korte dagen, koude ochtenden en je wekker vijf keer snoozen omdat je écht geen zin hebt om uit bed te komen. Maar geen zorgen, ik heb de oplossing! Wij als TobeOrganic hebben een multivitamine ontwikkeld die je nieuwe beste vriend wordt voor de komende herfst en winter. Hij zit vol met alles wat je nodig hebt om fris, energiek en (heel belangrijk) niet al om 15:00 uitgeput op de bank te liggen.

Waarom is deze multivitamine zo geweldig, vraag je je af? Nou, we hebben slim nagedacht over de ingrediënten. Vitamine D3 en K2 werken perfect samen om je botten en hart in topconditie te houden. Want laten we eerlijk zijn, met minder zon en meer binnen zitten, is dat precies wat je lichaam nodig heeft. Vitamine C en ijzer zorgen ervoor dat je immuunsysteem net dat beetje extra power krijgt én ze helpen je energieniveau hoog te houden. Dus zelfs als het buiten lijkt alsof het nooit meer licht wordt, ben jij nog steeds vol energie.

En dan is er vitamine B12 en folaat – je geheime wapen tegen die winterse moeheid. Deze twee zorgen ervoor dat je hersenen blijven draaien, zelfs als je door de kou liever onder een dekentje kruipt. Beter nog, je kunt je sleutels blijven vinden en je gedachten op een rijtje houden, ook als je in de ochtend wat trager op gang komt.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook zink en ginseng toegevoegd. Zink houdt je afweersysteem in topvorm, en ginseng is jouw stressverlager en energiebooster in één. Ideaal voor die momenten waarop je alles even wat zwaarder vindt in de donkere maanden.

Dus, ben jij klaar om de herfst en winter door te komen zonder een winterdip? Met onze multivitamine heb je alles wat je nodig hebt in één handige tablet. Gewoon elke dag één nemen en je bent klaar om vol energie door de koudere maanden te gaan – geen vermoeide middagen meer, geen gedoe, gewoon lekker in je vel zitten.

 

 

Reactie plaatsen